SEO

Search Engine Optimization, oftewel het optimaliseren van je website voor zoekmachines als Google en Bing, maar ook YouTube. Goede SEO maakt je website vindbaar door een hoge positie in de zoekresultaten. Uiteindelijk resulteert dit in structureel meer relevant, organisch verkeer naar je website.

Snelheid, content, structuur, veiligheid, techniek; goede SEO hangt af van veel verschillende factoren. Een SEO traject is daarom een lange termijn investering die veel tijd en energie vraagt. Wil je snel resultaat? Dan kun je beter adverteren in Google of Facebook. Maar, goede SEO is onmisbaar bij een online strategie. Omdat SEO complexer is dan veel mensen denken is het aan te raden samen te werken met een SEO specialist. Ik bied de volgende SEO diensten:

SEO analyse van de huidige situatie.

    Door de huidige situatie goed in kaart te brengen wordt duidelijk wat het startpunt van het SEO traject is. Uit deze eerste stap vloeien tevens de SEO quick wins; laaghangend fruit dat snel en gemakkelijk resultaat oplevert. Onder andere de volgende vragen worden in deze fase beantwoordt.

  • Op welke zoekwoorden scoort de website al?
  • Welke pagina’s scoren op welke zoekwoorden?
  • Wie zijn de belangrijkste SEO concurrenten?
  • Is de website snel genoeg?

Een SEO zoekwoord onderzoek

Door een zoekwoordonderzoek wordt duidelijk welke zoekwoorden het meest relevant voor jouw website zijn. Ik kijk op welke woorden en woordcombinaties het meest gezocht wordt en op welke zoekwoorden veel en weinig concurrentie zit. Op basis hiervan geef ik je per pagina van je website de zoekwoorden met de meeste potentie. Naast het gebruik van handige tools en programma’s die de nodige statistieken geven, reken ik op mijn kennis, gevoel voor taal, logisch verstand en creativiteit.

SEO optimalisatie advies

Meer bezoekers naar je website leiden is stap één. Deze bezoekers moeten natuurlijk ook wat opleveren. Wat dat is, hangt af van het doel van de pagina. Een verkooppagina heeft een ander doel dan een blog of contactpagina. Een goed doordachte SEO strategie is daarom onmisbaar voor elke online ondernemer. Per pagina van de website adviseer ik je welke SEO optimalisatie stappen genomen moeten worden voor een optimaal resultaat. Naast zoekwoorden wordt er ook een technisch advies gegeven om de pagina zo goed mogelijk te laten scoren.

SEO voortgangsrapportages

Wat zijn na de optimalisaties de belangrijkste succes indicatoren en hoe meten we dat succes? Door te werken met Key Performance Indicators (KPI’s). Hierdoor wordt duidelijk wat goed gaat en wat nog extra aandacht nodig heeft. Met een periodieke rapportage geef ik je een duidelijk inzicht in de vorderingen. Alle terminologie wordt duidelijk uitgelegd zodat het ook voor een leek goed te begrijpen is. Omdat SEO een lange termijn traject is, verwacht ik de eerste resultaten na ongeveer drie maanden.


Zin in een kop koffie?

Maak een afspraak.

Contact