SEA

Search Engine Advertising, oftewel adverteren in zoekmachines. Betaalde advertentiecampagnes gemaakt met Google AdWords en Bing Ads, de advertentieprogramma’s van Google en Bing, zorgen voor snel, direct en relevant extra verkeer naar je website. Je betaalde advertenties komen bovenaan in de zoekresultaten waardoor je website direct erg zichtbaar is en je snel nieuwe, potentiële klanten bereikt. Met de juiste instellingen en koppelingen zijn de resultaten van een SEA campagne bovendien zeer goed door te meten.

De basis van SEA is simpel en kan meteen resultaat opleveren. Iedereen kan zelf campagnes maken. Er zijn echter 1001 mogelijkheden om je SEA campagnes te optimaliseren voor resultaat. Het verzamelen van data is tijdrovend en voor het optimaal afstellen van alle instellingen is kennis nodig. Daarom is het beheer en de optimalisatie van een SEA campagne een doorlopend proces dat tijd kost. Om je volledig te ontzorgen en een optimaal resultaat te behalen bied ik de volgende SEA diensten:

Nieuwe SEA campagnes opzetten

Wil je graag adverteren in zoekmachines maar heb je geen idee hoe dat moet of heb je er geen tijd voor? Ik ontzorg je volledig op het gebied van SEA. Van het opzetten en koppelen van Google AdWords & Analytics tot strategiebepaling en het maken en optimaliseren van de alle campagnes. Ik optimaliseer onder andere door het toevoegen en testen van verschillende advertenties, het vergroten van je advertenties d.m.v. extensies, het uitsluiten van irrelevante zoekwoorden en het optimaal verdelen van het budget. Je weet constant waar je staat door periodieke rapportages en tussentijdse evaluaties.

Bestaande SEA campagnes herstructureren en optimaliseren

Ben je zelf al begonnen met SEA maar zijn je campagnes niet meer rendabel? Kost het teveel tijd of ben je het overzicht verloren? Ik help je graag je bestaande campagnes te herstructureren, beheren en optimaliseren. Zo krijg je het overzicht terug, worden je SEA campagnes rendabel en heb je weer tijd voor andere zaken.

Ik heb ervaring met de volgende campagne types:

Google Shopping

Visuele afbeeldingen van je product die helemaal bovenaan de zoekresultaten staan maken je uiterst zichtbaar! Ideaal voor het verkopen van fysieke producten.

Search

Laat je tekst advertenties zien aan mensen die zoeken op relevante zoekwoorden. De meest gebruikte functie in AdWords.

Display

Aantrekkelijke en opvallende afbeeldingen op andere relevante websites en apps. Goed voor het vergroten van je merkbekendheid en remarketing

YouTube

YouTube is de één-na-grootste zoekmachine ter wereld. Perfect voor video ads voor, na en tijdens video’s.

Remarketing

Bereik mensen die eerder interesse toonden in je product of dienst door ze speciaal op hen afgestemde advertenties te laten zien. Goed voor het verhogen van je conversie!


Zin in een kop koffie?

Maak een afspraak.

Contact